Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 300 g de cigalas enteras crudas arroceras
- 250 g de calamares frescos en trozos
- ½ - 1 cucharadita pimentón al gusto
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
-
2 - 3
corazones de alcachofa frescos en cuartos
nebo 2 - 3 corazones de alcachofa congelados en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 618 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 Std.
Espaguetis integrales con almejas
1 godz. 10 min
Guisat de peix
1h 25 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Arroz con setas de temporada, pato y trufa
30 min
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45min
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min
Arroz con bogavante
1 Std.
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.