![Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24A8498E-70C3-42D0-85F1-8CF673EDF153/Derivates/37c371a3-268c-4884-90ee-36bdc6208e9e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g makreli, wędzonej (patrz wariant)
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 4 jajka
- 1 szczypta soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 500 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 642.7 kJ / 153.5 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 655 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wytrawna babka z zielonym farszem i jajkami
2sa 30 dk
Holenderska zupa musztardowa
30 dk
Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem
45min
Bataty faszerowane jajkiem z sałatką ze szpinaku
1 Std. 20 Min
Omlet z pieczarkami i serem (dla dzieci)
40min
Frittata ze szpinakiem na mące owsianej
50min
Zielony rosół kolagenowy
7 Std. 15 Min
Frittata z cukinią
55 dk
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40min
Roladki z ogórka
30 dk
Zielona shakshuka na Varomie
30 dk
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25 dk