Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Knollensellerie, in Stücken
- 35 g Butter, in Stücken
- 600 g Wasser
- 200 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 150 g Staudensellerie, Blätter und Stiele, in Streifen
- Sesamöl, geröstet, zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30min
Erbsen-Minz-Suppe
30min
Paradeiser-Rotwein- Suppe mit Mozzarella
55min
Gelbe Paprikacremesuppe
25 min
Zweierlei Erbsensuppe
50min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 Min
Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)
35 Min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Exotische Spitzkohlsuppe
30min