Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topfen-Quiche-Teig
- 180 g Weizenkörner
- 120 g Magertopfen
- 1 Ei
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- ½ TL Salz
Selleriefülle und Fertigstellung
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 350 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 100 g Wirsingkohl, in Stücken
- 10 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- ½ Bund frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 150 g Frischkäse
- 150 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 Msp. Ingwer, gemahlen
- 200 g Forellenfilets, geräuchert, entgrätet
- 1 EL weiße Sesamsamen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1 godz.
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45 min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2 Std.
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Porreewähe
1 godz. 15 min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 godz. 30 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 godz.