Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbteig
-
200
g Grünkern
nebo 200 g Dinkel - 50 g Brennnesselblätter
- 1 TL Salz
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 1 Ei
- 100 g Butter, in Stücken
Fülle und Fertigstellung
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 125 g Milch
- 300 g weißer Spargel geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 Zucchini, klein
- 50 g Butter, in Stücken
- 120 g Feta, in Stücken
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 2 Eier
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 30 g Brennnesselblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1206 kJ / 288 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1j
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1j 30 menit
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1j 30 menit
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1j
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45 Min
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1h 10 min
Karotten-Bärlauchfrittata
30 min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40 min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1j 25 menit
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1 Std. 15 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1j 20 menit