Filet mignon Douanier Rousseau

Filet mignon Douanier Rousseau

4.7 112 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g de beurre
  • 600 g de filet mignon de porc coupé en tranches (3 cm env.) (1 gros filet mignon)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g d'eau
  • 250 g d'alcool de poire type poiré
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 c. à café de moutarde
  • 200 g de fromage type Port-Salut®, coupé en tranches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 624.8 mg
Protein 48.3 g
Kalorie 2446.5 kJ / 588 kcal
Tuk 40.5 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 20.3 g
Sacharidy 4.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...