Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 720 g de châtaignes cuites et pelées
- 100 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de volaille, émietté
- 1200 g d'eau
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de muscade en poudre, à ajuster en fonction des goûts (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 963 kJ / 228 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de châtaigne et poivron
35 min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 min
Crème de petits pois
40 min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Velouté carotte-betterave
35 min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 min
Soupe de châtaigne au bleu
35 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté de châtaignes et céleri
40 min