Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Linsen
- 1150 g Wasser
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt, durchwachsen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Porree, in Ringen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 30 g Essig
- 2 - 4 Brühwürstchen (ca. 200 g, 2 dicke oder 4 dünne Brühwürstchen), in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1806 kJ / 432 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 14.5 g
Alternativní recepty
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10min
Steckrüben-Eintopf
45 min
Möhreneintopf
30 min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Reibekuchen
45 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Bunte Bohnensuppe
50min
Hühnerfrikassee
1 godz. 20 min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50min