
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Azevias
- Azeite q.b. p/ untar e regar
-
1000
g azevia
nebo 1000 g solha - 50 g queijo parmesão
- 50 g sobras de pão
- 25 g salsa
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 5 g aneto
- 5 pés de tomilho-limão só as folhas
- 10 g coentros
- 50 g azeite
- 1000 g aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 295 kcal / 1231 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Camarão crocante com puré de brócolos e tomate
45 Min
Caril de camarão com vieiras e arroz de coco
55 Min
Hornazo
2 Std. 15 Min
Lombinho de porco com salada primavera
45 Min
Frango indiano
40 Min
Caldo de peixe - TM5
25 Min
Enrolado de cogumelos
1 Std. 20 Min
Pato confitado
20 Std.
Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos
1 Std.
Hambúrgueres com crosta de sésamo
35 Min
Frango com tapenade e puré de batata com cebola caramelizada
2 Std. 15 Min
Caril de peixe rico
50 Min