Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Azevias
- Azeite q.b. p/ untar e regar
-
1000
g azevia
nebo 1000 g solha - 50 g queijo parmesão
- 50 g sobras de pão
- 25 g salsa
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 5 g aneto
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 10 g coentros
- 50 g azeite
- 1000 g aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1231 kJ / 295 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45 min
Tarte de polenta e curgete
50min
Gelado de figo com amêndoa
9 Std. 45 Min
Borrego com couve-flor gratinada e puré de grão
9h
Mexilhões com pesto
25min
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1h 50min
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
1h 30min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min
Polvo com creme de curgete
1h 5 min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35min