Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Azevias
- Azeite q.b. p/ untar e regar
-
1000
g azevia
nebo 1000 g solha - 50 g queijo parmesão
- 50 g sobras de pão
- 25 g salsa
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 5 g aneto
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 10 g coentros
- 50 g azeite
- 1000 g aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1231 kJ / 295 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.
Gelado de fruta
16h
Caril de frango
1 Std.
Croquetes de pescada sem batata
40 Min
Crepes de peixe
1 godz. 55 min
Puré de grão com filetes de linguado
24 Std.
Creme de frutos vermelhos
20 min
Rolos de peru com recheio de queijo e arroz
1 Std.
Iogurte gelado de ananás e de morango
20h
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35min
Perna de peru com puré de maçã
11u. 30min