Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Azevias
- Azeite q.b. p/ untar e regar
-
1000
g azevia
nebo 1000 g solha - 50 g queijo parmesão
- 50 g sobras de pão
- 25 g salsa
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 5 g aneto
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 10 g coentros
- 50 g azeite
- 1000 g aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1231 kJ / 295 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35min
Papelotes de salmão com salada de batata
45min
Bacalhau com crosta de ervas, arroz e molho de limão
40min
Tarte grega
40min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1sa 10 dk
Salada de arroz com frango e pesto de hortelã
8h
Creme de castanha
50min
Bolachas crackers com descarte de massa-mãe
45min
Peito de pato com molho de laranja
2 Std. 20 Min
Piza rápida de figo e presunto
50min
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
1 Std. 30 Min
Risoto de cogumelos e uva
50min