Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 pés de salsa
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 20 g manteiga
- 50 g azeite
- 500 g espargos cortados em pedaços (5-6 cm aprox.)
- 1 dente de alho
- 300 g carne de vaca em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha
- 1 - 2 pitadas de sal, p/ temperar
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2308.5 kJ / 551.8 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 40.4 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 239.6 mg
Alternativní recepty
Bife com couve e massa chinesa
55min
Risoto com beringela e tomate
35min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 min
Ovos de chocolate com panacota
5 godz. 30 min
Bulgur com frango e espargos
35min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35min
Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz
30min
Arroz de cabrito
1h 10min
Risoto cremoso de cogumelos e camarão
1u.
Salada de frango com queijo de cabra
1h 15min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30 min