Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 pés de salsa
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 20 g manteiga
- 50 g azeite
- 500 g espargos cortados em pedaços (5-6 cm aprox.)
- 1 dente de alho
- 300 g carne de vaca em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha
- 1 - 2 pitadas de sal, p/ temperar
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2308.5 kJ / 551.8 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 40.4 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 239.6 mg
Alternativní recepty
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50 menit
Cerveja de gengibre
120h
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
30 min
Salmão no forno com tomate seco
30 min
Frango com pêssego, ervas de Provence e arroz
1j
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40 min
Menu: Papelotes de robalo com bimis e Pera a vapor com chocolate
35 Min
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Žádné hodnocení
Salada de frango e abacate
25 min
Creme light de brócolos e curgete
35 Min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 menit