Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů jarní cibulky
- 250 gramů sardinek v rajčatové omáčce, (2 konzervy á 125 g)
- 80 gramů másla, změklého
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 738 kJ / 176 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Budapešťská pomazánka
10min
Pomazánka z makrely
20 Min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Ředkvičková pomazánka
5min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Hermelínová pěna
10min
Tvarůžková pomazánka
5min
Tvarohová pomazánka s koprem
5min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min