
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 40 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di acqua
-
1
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado di carne o vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 433 kcal / 1812 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 63 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Polenta
1hod.
Passato di verdure
50min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45min
Risotto al Teroldego
40min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alla milanese
30min
Risotto ai quattro formaggi
40min