Risotto alla parmigiana

Risotto alla parmigiana

4.7 1.1K hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    40 g
  • di scalogno
    30 g
  • di burro
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    820 g
  • dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
    1
    1 cucchiaino colmo di dado di carne o vegetale, di carne o vegetale
  • di sale a seconda del gusto personale
    ½ - 1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 433 kcal / 1812 kJ
Protein 9 g
Tuk 15 g
Sacharidy 63 g
Vláknina 1.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...