Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 40 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di acqua
-
1
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado di carne o vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Polenta
1h
Passato di verdure
50 Min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto alle erbe aromatiche
35 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 λεπτ.
Risotto alla valdostana
35 Min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Risotto alla monzese
35 Min
Risotto rosmarino e speck
25 Min