Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De yoghurt
- 1000 g volle melk
-
120
g volle yoghurt met volle melk
nebo 120 g Griekse yoghurt - 250 g water
- 30 g citroensap
De compote
- 240 g appel, in kwarten
- 30 g boter
- 15 g maïszetmeel
- 1 el water
- 170 g sinaasappelsap
- 45 g basterdsuiker
- 400 g bosbessen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 844.6 kJ / 201.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 65.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewone yoghurt
14 godz.
Chocoladehazelnootpasta
45min
Geel gekleurde eieren
55min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20 min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
Yoghurt met kokosmelk
15 godz.
Yoghurt met kokosnoot
12 godz. 15 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20 min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 godz.
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Soja yoghurt
12 godz. 15 min
Vanille yoghurt
12h 20 min