Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De yoghurt
- 1000 g volle melk
-
120
g volle yoghurt met volle melk
nebo 120 g Griekse yoghurt - 250 g water
- 30 g citroensap
De compote
- 240 g appel, in kwarten
- 30 g boter
- 15 g maïszetmeel
- 1 el water
- 170 g sinaasappelsap
- 45 g basterdsuiker
- 400 g bosbessen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 844.6 kJ / 201.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 65.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Gewone yoghurt
14h
Bessenmix-yoghurt
12 godz. 15 min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Yoghurt met kokosnoot
12 godz. 15 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Soja yoghurt
12 godz. 15 min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Vanille yoghurt
12h 20min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 godz.