Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g passierte Tomaten
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- 20 - 30 g Limettensaft
- 1 - 1 ½ TL Zucker
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 100 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 13.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Eintopf mit Feta
25 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min
Wintersuppe
1h
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Ratatouille Suppe
30 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Sauerkrautsuppe
1h
Gemüse-Eintopf
50 min
Marokkanische Bohnensuppe
45 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min