Austernpilz-Bolognese mit Zucchini-Nudeln (Italien)

Austernpilz-Bolognese mit Zucchini-Nudeln (Italien)

4.4 206 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Pecorino in Stücken
    100 g
    100 g Parmesan, in Stücken
  • Gemüsezwiebel geviertelt
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    60 g
  • Austernpilze
    500 g
  • Möhren in Scheiben (1 cm)
    200 g
  • Staudensellerie-Stangen in Stücken
    2
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Rosmarin
    1 Zweig
  • Thymian
    4 Zweige
  • Lorbeerblätter
    2
  • Tomatenmark
    30 g
  • Salz
    2 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Zucker
    2 TL
  • Paprika edelsüß
    2 TL
  • Zucchini in dünnen Streifen (ähnlich wie Bandnudeln), siehe Tipp
    800 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 20 g
Kalorie 1723 kJ / 412 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 14.8 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...