Kompatibilní verze
Austernpilz-Bolognese mit Zucchini-Nudeln (Italien)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g Pecorino, in Stücken
nebo 100 g Parmesan, in Stücken - 1 Gemüsezwiebel, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g Olivenöl
- 500 g Austernpilze
- 200 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 2 Staudensellerie-Stangen, in Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Zweig Rosmarin
- 4 Zweige Thymian
- 2 Lorbeerblätter
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Zucker
- 2 TL Paprika edelsüß
- 800 g Zucchini, in dünnen Streifen (ähnlich wie Bandnudeln), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 14.8 g
Alternativní recepty
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25 min
Chop Suey vegetarisch
30min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Paella mit Bohnen
1h
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45min
Vollkornbrot
4h
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1h 10min
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50min
Artischockensuppe (vegan)
1h
Grüner Spargel mit Pilzen (芦笋炒蘑菇)
20 min
Vegetarische persische Bohnenpatties
1h 40min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min