Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30 Min
Sauerkrautsuppe
1h
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 Min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Spinat-Kartoffel-Suppe mit Eierstich
45 Min
Sauerkrautsuppe
1h
Erbsen-Cremesuppe
40 Min
Erbsencremesuppe
30 Min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40 Min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40 Min
Erbsen-Curry-Suppe
40 Min