Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 450 g breite grüne Bohnen
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 200 g Paradeiser, in Stücken
- 650 g Wasser
- 5 frische Minzeblätter
- 5 frische Korianderblätter
- 1 - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen, nach Geschmack
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 412 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 Std. 30 Min
Tomaten-Bohnen-Suppe
25 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Cremige rote Linsensuppe
45 min
Feigenbiskuit - Incirli Kek
2h
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 min
Gekühlte Joghurtsuppe mit Zitrone
1h 15min
Artischockensuppe (vegan)
1h
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 min