Tatín de endibias, camembert y jamón

Tatín de endibias, camembert y jamón

4.2 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
8 raciones

Suroviny

  • 1 naranja
  • 20 g de azúcar moreno
  • 280 g de cebolla roja en gajos de 2 cm
  • 20 g de mantequilla (y algo más para el molde)
  • 10 g de aceite de oliva
  • 500 g de endibias en cuartos longitudinales
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 100 g de queso camembert en trozos
  • 1 cucharada de miel
  • 1 lámina de masa de hojaldre redonda
  • 50 g de jamón serrano en lonchas finas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 549.3 mg
Protein 7.1 g
Kalorie 1043 kJ / 249 kcal
Tuk 16.2 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 18.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...