Tatín de endibias, camembert y jamón

Tatín de endibias, camembert y jamón

4.2 16 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 50min
8 raciones

Suroviny

  • naranja
    1
  • de azúcar moreno
    20 g
  • de cebolla roja en gajos de 2 cm
    280 g
  • de mantequilla (y algo más para el molde)
    20 g
  • de aceite de oliva
    10 g
  • de endibias en cuartos longitudinales
    500 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de queso camembert en trozos
    100 g
  • de miel
    1 cucharada
  • lámina de masa de hojaldre redonda
    1
  • de jamón serrano en lonchas finas
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 249 kcal / 1043 kJ
Protein 7.1 g
Tuk 16.2 g
Sacharidy 18.7 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sodík 549.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...