Kompatibilní verze
Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 900 g de ventresca de bonito cortada en 2 trozos
- ½ cucharadita de extracto de buey
- 30 g de zumo de limón
- 200 g de agua
Vinagreta de lentejas
- 1 chalota
- 65 g de zanahoria en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 1 tomate pelado y sin pepitas
- ½ cucharadita de extracto de buey
- 20 g de vinagre de jerez
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de lentejas cocidas en conserva (lavadas y escurridas)
- 20 ramitas de cebollino fresco picado
- 1 bolsa de hojas baby de ensalada variada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1940 kJ / 464 kcal
- Protein
- 54.82 g
- Sacharidy
- 11.79 g
- Tuk
- 21.88 g
- Vláknina
- 5.49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Salmón en piriñaca
35min
Brochetas de palometa adobada
1 Std. 25 Min
Tomates rellenos de carne y quinoa
1h
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Berenjenas paputsákia (Grecia)
1 Std. 20 Min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade
45 Min
Bacalao al horno con brócoli
1 Std. 30 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min