Zařízení & příslušenství
Ma po dou fu (mapo tofu)
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
vegetable oil2 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices2 cm
-
pork mince80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
ground Szechuan pepper (see Tips)1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)400 - 450 g
-
garlic cloves cut into thin slices30 g
-
chilli paste (see Tips)½ tsp
-
red chilli oil (see Tips)1 tsp
-
water80 g
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
304.5 mg
Protein
18.1 g
Kalorie
905.2 kJ /
215.5 kcal
Tuk
14.2 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
2.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Around Asia
72 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
Mapo tofu
15min.
Gado gado
1hod.
Honey ginger tofu with greens
2hod. 25min.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.
Teochew Seafood Porridge
45min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Yam Rice
45min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.