Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 tsp vegetable oil
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 80 g pork mince
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- ½ tsp chilli powder
- 400 - 450 g extra firm tofu, drained and cut into cubes (1-2 cm)
- 30 g garlic cloves, cut into thin slices
- ½ tsp chilli paste (see Tips)
- 1 tsp red chilli oil (see Tips)
- 80 g water
- 1 tsp light soy sauce
- 2 tsp dark soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 905.2 kJ / 215.5 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 304.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mapo tofu
15min
Rice Wine Chicken
30min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Taiwanese sticky rice
1h 40 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Yasai Yaki
25 分钟
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min