Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 tsp vegetable oil
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 80 g pork mince
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- ½ tsp chilli powder
- 400 - 450 g extra firm tofu, drained and cut into cubes (1-2 cm)
- 30 g garlic cloves, cut into thin slices
- ½ tsp chilli paste (see Tips)
- 1 tsp red chilli oil (see Tips)
- 80 g water
- 1 tsp light soy sauce
- 2 tsp dark soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 905.2 kJ / 215.5 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 304.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mapo tofu
15min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Rice Wine Chicken
30min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Chai Buey
1h 45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Mapo Tofu
35 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew rice porridge with sweet potato
30min