Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mandel-Mürbteig und Streusel
- 200 g Mandelblättchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 200 g Weizenmehl, glatt, Type 480
Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung
- 300 - 350 g Marillen
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eier (Größe M)
- 80 g Staubzucker
- 10 g Maisstärke
-
1
TL Tonkabohnen-Vanillezucker
nebo 1 TL Vanillezucker - Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2317 kJ / 553 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 94 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 Std. 15 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35 min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Heidelbeerschnecken
2 Std. 30 Min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 godz. 40 min
Gedrehter Mandelkranz
2 Std. 20 Min
Eva's Sachertorte
1h 40min
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 Std. 30 Min