Kompatibilní verze
Risoto de orzo com cogumelos, favas e ovo escalfado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g coentros
- 1740 g água
- 1 c. chá de sal
- 50 g vinagre de vinho branco
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 6 ovos
- 50 g manteiga
- 2 dentes de alho
- 100 g chalota
- 100 g alho-francês
- 250 g mistura de cogumelos cortados em pedaços
- 200 g favas baby
- 240 g leite
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de cardamomo em pó
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 250 g massa tipo pevide
- 100 g queijo-creme
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1820.9 kJ / 435.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 48.1 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 575.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili com seitan
25min
Estufado de lentilhas e castanha
1 Std. 40 Min
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1h 30min
Hambúrgueres de feijão-preto
40min
Sopa de frutos vermelhos e scones de coco
35min
Fettuccine com pesto de favas
25min
Risoto de couve e favas
35min
Risoto de cevadinha com cogumelos
50 Min
Sopa de tomate e lentilhas
35min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1h
One pot de quinoa
40min
Risoto de beterraba
30min