Zařízení & příslušenství
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
4 portions
Suroviny
-
water1050 g
-
dashi powder (see Tip)1 tsp
-
eggs4
-
soy sauce2 tsp
-
rice wine1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh shiitake mushrooms stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)3
-
raw prawns peeled and deveined (approx. 100 g)8
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
836.3 mg
Protein
15.6 g
Kalorie
487.8 kJ /
116.2 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
1.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Mock Fin Soup
35min.
Shallot Oil
25min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min.
Chicken porridge with century egg
30min.
Mantou buns
1hod. 30min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Teochew Seafood Porridge
45min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.