
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1050 g water
- 1 tsp dashi powder (see Tip)
- 4 eggs
- 2 tsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine
- ¼ tsp sea salt
- 3 fresh shiitake mushrooms stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)
- 8 raw prawns peeled and deveined (approx. 100 g)
- 2 spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 116.2 kcal / 487.8 kJ
- Protein
- 15.6 g
- Tuk
- 5.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 836.3 mg
Alternativní recepty
Teochew Seafood Porridge
45min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min
Chicken porridge with century egg
30min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min