Zařízení & příslušenství
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
4 portions
Suroviny
-
water1050 g
-
dashi powder (see Tip)1 tsp
-
eggs4
-
soy sauce2 tsp
-
rice wine1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh shiitake mushrooms stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)3
-
raw prawns peeled and deveined (approx. 100 g)8
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
836.3 mg
Protein
15.6 g
Kalorie
487.8 kJ /
116.2 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
1.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mapo tofu
15min.
Shallot Oil
25min.
Mantou buns
1hod. 30min.
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Dried Shrimp Sambal
55min.
Yam Rice
45min.
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.