Luo bo gao (radish cakes)
TM6 TM5 TM31

Luo bo gao (radish cakes)

4.6 (42 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g plain flour
  • 150 g rice flour
  • 1400 g water, plus extra for soaking
  • 2 tsp salt
  • 4 - 5 dried shiitake mushrooms
  • 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
  • 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
  • 30 g dried shrimp (see Tips)
  • 2 eschalots
  • 30 g vegetable oil
  • 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
  • 20 g caster sugar
  • 2 tsp light soy sauce
  • 2 spring onions/shallots, cut into thin slices

Nutriční hodnoty
na 10 slices
Kalorie
7416.2 kJ / 1765.8 kcal
Protein
70.3 g
Sacharidy
171.8 g
Tuk
86 g
Nasycený tuk
23.8 g
Vláknina
16.6 g
Sodík
6903.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty