Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g plain flour
- 150 g rice flour
- 2 tsp salt
- 1400 g water, plus extra for soaking
- 4 - 5 dried shiitake mushrooms
- 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
- 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 2 eschalots
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- 30 g vegetable oil
- 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 2 tsp light soy sauce
- 20 g caster sugar
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 10 slices
- Kalorie
- 7416.2 kJ / 1765.8 kcal
- Protein
- 70.3 g
- Sacharidy
- 171.8 g
- Tuk
- 86 g
- Nasycený tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 16.6 g
- Sodík
- 6903.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yam Rice
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Salted Fish Pork Belly
30min
Mapo tofu
15min
Rice Wine Chicken
30min
Sesame Crème
10min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min