Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g plain flour
- 150 g rice flour
- 1400 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp salt
- 4 - 5 dried shiitake mushrooms
- 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
- 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- 2 eschalots
- 30 g vegetable oil
- 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 20 g caster sugar
- 2 tsp light soy sauce
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 10 slices
- Kalorie
- 7416.2 kJ / 1765.8 kcal
- Protein
- 70.3 g
- Sacharidy
- 171.8 g
- Tuk
- 86 g
- Nasycený tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 16.6 g
- Sodík
- 6903.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mapo tofu
15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Yam Rice
45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Soy milk
24 Std. 30 Min