Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g plain flour
- 150 g rice flour
- 1400 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp salt
- 4 - 5 dried shiitake mushrooms
- 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
- 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- 2 eschalots
- 30 g vegetable oil
- 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 20 g caster sugar
- 2 tsp light soy sauce
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 10 slices
- Kalorie
- 7416.2 kJ / 1765.8 kcal
- Protein
- 70.3 g
- Sacharidy
- 171.8 g
- Tuk
- 86 g
- Nasycený tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 16.6 g
- Sodík
- 6903.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Mapo tofu
15 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Yam Rice
45 Min
Hakka Yam Abacus
20 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Soy milk
24h 30 min