Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Alioli
- 250 g de aceite de girasol
- 20 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
Arroz con caballa
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de dientes de ajo
- 2 ñoras (sin semillas)
- 250 g de tomate triturado en conserva
- 3 caballas frescas limpias, en 3-4 trozos
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
-
1200
g de agua
nebo 1200 g de caldo de pescado - 2 pellizcos de colorante alimentario
-
350
g de arroz bomba
nebo 350 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3281 kJ / 785 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 57.8 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 761 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Pimientos rellenos en salsa de tomate
1 Std. 45 Min
Satay de pollo al estilo balinés con verduras encurtidas
1h
Helado bombón de tahini
14u.
Gambones o langostinos al estilo Luisiana
2 Std. 20 Min
Ensaladilla de coliflor asada en pan de hamburguesa
3ωρ.
Ensaladilla de atún, encurtidos y mayonesa
1h 40min
Strata de champiñones y jamón
1h
Empanadillas de embutidos
2 Std.
Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)
3h 45min
Arroz con almejas
1 Std. 45 Min
Lentejas pardinas con compango
2h 50 min