
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
De kalkoen
- 1 takje verse rozemarijn de blaadjes geplukt
- ½ el zout
- 3 el pindaolie
- 1 kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager
De vulling
- 200 g wortel geschild, in stukken (3 cm)
- 80 g ui gehalveerd
- 60 g sneetjes toastbrood in 4 stukken gesneden
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g diepvrieskastanjes ontdooid
De veenbessensaus
- 80 g ui gehalveerd
- 1 el boter
-
300
g diepgevroren veenbessen ontdooid
nebo 300 g verse veenbessen ontdooid - 250 g water
- 4 el suiker
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout
- 2 el porto rode of witte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 722 kcal / 3025 kJ
- Protein
- 76.4 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpotje van Aubrac
17hod. 30min
Appeltaart
Žádné hodnocení
Vegan citroen en zwarte thee taart
Žádné hodnocení
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení
Gazpacho
1hod. 15min
Yoghurtdressing
5min
Baguette / Stokbrood
3hod. 45min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Levercake
Žádné hodnocení
Chocolade broodpudding
1hod. 25min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Žádné hodnocení