Zařízení & příslušenství
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Příprava 30min.
Celkový 4hod.
6 porties
Suroviny
-
verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt1 bos
De kalkoen
-
verse rozemarijn de blaadjes geplukt1 takje
-
zout½ el
-
pindaolie3 el
-
kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager1
De vulling
-
wortel geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
ui gehalveerd80 g
-
sneetjes toastbrood in 4 stukken gesneden60 g
-
verse tijmblaadjes1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
diepvrieskastanjes ontdooid200 g
De veenbessensaus
-
ui gehalveerd80 g
-
boter1 el
-
300 g verse veenbessen, ontdooiddiepgevroren veenbessen ontdooid300 g
-
water250 g
-
suiker4 el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ tl
-
porto rode of witte2 el
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
76.4 g
Kalorie
3025 kJ /
722 kcal
Tuk
28 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Betty Bossi
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Žádné hodnocení
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1hod. 10min.
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Žádné hodnocení
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3hod. 50min.
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2hod.
Hollandaisesaus
15min.
Skelethoofden
5hod.
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min.
Kipfricassee
Žádné hodnocení
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1hod. 15min.
Bearnaisesaus
20min.
Mayonaise
5min.