Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
De kalkoen
- 1 takje verse rozemarijn, de blaadjes geplukt
- ½ el zout
- 3 el pindaolie
- 1 kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager
De vulling
- 200 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 80 g ui, gehalveerd
- 60 g sneetjes toastbrood, in 4 stukken gesneden
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g diepvrieskastanjes, ontdooid
De veenbessensaus
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 el boter
-
300
g diepgevroren veenbessen, ontdooid
nebo 300 g verse veenbessen - 250 g water
- 4 el suiker
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout
- 2 el porto, rode of witte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3025 kJ / 722 kcal
- Protein
- 76.4 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 godz. 40 min
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Caramel vanille bourbon saus
Žádné hodnocení
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Yoghurtijs met mango
12 godz.
Romige erwtensoep
40 Min