
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 50 g oliwy z oliwek
- 700 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 150 g bakłażana pokrojonego w 3 cm kawałki (volitelně)
- 40 g białego wina, półwytrawnego
- 40 g octu balsamicznego
- 20 g cukru
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 10 g soli
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście drobno posiekanej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 201.3 kcal / 842.5 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 978.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bakłażanowe roladki z szynką parmeńską
50min
Cukinia w pomidorach
25min
Gulasz z boczniaków z pęczakiem
1hod. 10min
Kalarepa à la ryba po grecku
50min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1hod. 5min
Sycylijska caponata
30min
Bolognese z boczniaków z cukiniowym makaronem
50min
Warzywny stir-fry z curry
1hod.
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1hod. 30min
Penne puttanesca
50min
Pikantna potrawka z bakłażana
30min
Pisto - hiszpański gulasz warzywny
50min