Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g czarnej trufli, świeżej
nebo 10 g czarnej trufli, konserwowej - 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 300 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 30 g masła
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 szczypta tymianku, suszonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 225.3 kJ / 53.8 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 165.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1h 40min
Tapenada
5 Min
Tatar z suszonych pomidorów
15p
Kawior z pieczarek
30min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45min
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Tatar z fasoli
5 Min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min
Papryka po włosku
40min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10min