Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g czarnej trufli, świeżej
nebo 10 g czarnej trufli, konserwowej - 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 300 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 30 g masła
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 szczypta tymianku, suszonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 225.3 kJ / 53.8 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 165.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 Std. 10 Min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 min
Szaszłyki z miecznika z sosem teriyaki
40 Min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 Min
Pak choi na parze z sezamem i sosem sojowym
40 Min
Pasta z oliwek
5 Min
Małże po marynarsku
1h 15min
Tapenada
5 Min
Chutney z czerwonej cebuli
24 Std.
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40 min
Guacamole
15min