Duck breast à l`orange with orange zabaglione
TM6

Duck breast à l`orange with orange zabaglione

3.2 ( 17 hodnocení )

Suroviny

Duck breast à l`orange

  • 1850 g water plus extra to submerge bags
  • 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
  • 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
  • 2 - 3 pinches salt to taste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
  • 2 oranges zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
  • 2 garlic cloves crushed
  • 1 eschalot cut into quarters
  • 2 sprigs fresh thyme
  • ½ tsp black peppercorns

Orange zabaglione and serving

  • ¼ tsp Vegetable stock paste
  • 2 pinches ground white pepper plus extra to taste
  • 1 pinches ground cayenne pepper
  • 3 egg yolks
  • salt to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1470.6 kcal / 6176.3 kJ
Protein
51.3 g
Tuk
137.2 g
Sacharidy
11.1 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
42 g
Sodík
70.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty