Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Duck breast à l`orange
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 2 oranges, zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 eschalot, cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 137.2 g
- Nasycený tuk
- 42 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 70.8 mg
Alternativní recepty
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Mushroom cappuccino
25min
Pâtè with Riesling
3hod.
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Scallops with pea purée
25min