Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Duck breast à l`orange
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 2 oranges, zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 eschalot, cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 137.2 g
- Nasycený tuk
- 42 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 70.8 mg
Alternativní recepty
Pâtè with Riesling
3h
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Béarnaise sauce
20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Scallops with pea purée
25min