Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle a metà
-
30
g di burro
nebo 30 g di olio di oliva - 700 g di pomodori a metà
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
-
1
cucchiaino di origano secco
nebo 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche - 500 g di acqua
-
1
dado per brodo (per 0,5 l di brodo)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne o vegetale fatto in casa - 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 2 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 790 kJ / 188 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di carote all'arancia
30 min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Leek and tattie soup
40min
Vellutata di porcini
50min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Crema di pomodoro
25min
Vellutata di mais
20min
Crema di funghi
20min
Crema di zucchine
30 min
Salsa olandese
30 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Crema di asparagi
50min