Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Korianderblätter, frisch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Tomaten, halbiert
- 60 g Öl
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Vollrahm
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Butter
- 100 g Tintenfisch, ganz, mittelgross, nur die Tube, ausgenommen und in Streifen
- 12 Crevetten, roh, geschält, gross
- 100 g Kabeljaufilet, enthäutet, in Streifen (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Couscous-Salat
50 Min
Sizilianischer Crevettensalat
40 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Thai-Nudelsuppe
35 Min
Crevettencurry
35 Min
Grünes Poulet-Curry
55 Min