Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon (100 g), pelé et coupé en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 1 brin de romarin frais
- 2 brins de thym frais
- 30 g d'huile d'olive
- 1000 g de poulpe, nettoyé et coupé en morceaux
- 300 g tomates cocktail, coupées en deux
- 1 pincée de paprika
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 2 feuilles de laurier frais
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1072 kJ / 254 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamars vapeur à la catalane
35min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Poulpe mariné
7h 5min
Salade de poulpe sous-vide
8 Std.
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Bourride
1 Std.
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min