Kompatibilní verze
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan
- 2 oignons, coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de sucre (facultatif)
- 300 g de blettes (feuilles et côtes séparées)
- 16 pâtes sèches, type conchiglie (100 g environ)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 846 kJ / 202 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55min
Tatin de navets
10 Std.
Tourte aux blettes
13 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Cannelloni aux blettes
1h 5 min
Farci charentais
2 godz.
Quiche au blé complet, champignons et herbes
2 Std. 10 Min
Tian aux anchois, olives et romarin
1 godz. 20 min
Bricks de thon, fenouil et carotte
55min
Quenelles de blettes au four
1h 5 min
Sauté de champignons
55min