Gratin de conchiglioni aux blettes

Gratin de conchiglioni aux blettes

4.3 66 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 50 g de parmesan
  • 2 oignons coupés en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • 1 c. à café de sucre (facultatif)
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
  • du poivre moulu
  • 300 g de blettes (feuilles et côtes séparées)
  • 16 pâtes sèches type conchiglioni (100 g environ)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 346.9 mg
Protein 17.1 g
Kalorie 1887 kJ / 451 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 7.2 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 71.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...