Zařízení & příslušenství
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus extra to taste
-
600 gramů brambor na čtvrtiny
-
máslo
-
½ čajové lžičky soli plus extra dle chuti
-
4 filety z čerstvého lososa, bez kůže, vykostěného (120-200 gramů každý)
-
1 citrón bio, nastrouhaná kůra a šťáva
-
1 špetka čerstvě umletého pepře cut in halves
-
100 gramů šalotky napůl
-
10 gramů másla
-
300 gramů žampiónů nakrájených na plátky
-
50 gramů suchého bílého vína
-
150 gramů smetany
-
200 gramů čerstvého sýru200 gramů taveného sýru
-
2 špetky muškátového oříšku, strouhaného
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
45 g
Kalorie
2763 kJ /
660 kcal
Tuk
48 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min.
Jemná treska s mascarpone
35min.
Treska s citrusovým máslem
50min.
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min.
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min.
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20min.
Kuřecí závitky s bramborami
1hod. 20min.
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min.