Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 150 g di aceto bianco
- 50 - 60 g di cipolla rossa di Tropea
Emulsione
- 1 spicchio di aglio
- 8 acciughe sott'olio, sgocciolate (30 g)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 230 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova alla piemontese
45 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6h 20 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Farro alla nizzarda
40 Min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1 Std.
Panzanella di pane multicereali
5 Std. 20 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Rose di melanzane al tonno
35min
Insalata di patate all'australiana
1 Std. 30 Min
Pomodori gratinati
1 Std. 10 Min