
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 150 g di aceto bianco
- 50 - 60 g di cipolla rossa di Tropea
Emulsione
- 1 spicchio di aglio
- 8 acciughe sott'olio sgocciolate (30 g)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 230 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 178 kcal / 744 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di legumi, tonno e avocado
20min
Contorno di agretti
40min
Fagioli e verdure
30min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Insalata messicana estiva
35min
Uova alla piemontese
45min
Panzanella con mandorle e acciughe
2hod. 30min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Insalata di stagione veloce
10min
Fagioli di soia alla mediterranea (vegan)
30min
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Bruschette saporite
40min