Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 150 g di aceto bianco
- 50 - 60 g di cipolla rossa di Tropea
Emulsione
- 1 spicchio di aglio
- 8 acciughe sott'olio, sgocciolate (30 g)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 230 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova alla piemontese
45 min
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40min
Insalata estiva di mezze penne
35min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Insalata di patate alla greca
1h
Insalata di stagione veloce
10 min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35min
Insalata con primo sale e noci
20 min
Sugo alla puttanesca
45 min
Condimento di pomodoro a crudo
15 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Bruschette con pomodorini
3h