Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 150 g di aceto bianco
- 50 - 60 g di cipolla rossa di Tropea
Emulsione
- 1 spicchio di aglio
- 8 acciughe sott'olio, sgocciolate (30 g)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 230 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di verze e patate
1j
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Contorno di verza
35 Min
Uova alla piemontese
45 Min
Pomodori gratinati
1h 10 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 menit
Insalata di stagione veloce
10 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2j 30 menit
Patate con salsa allo yogurt
45 Min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1j
Sugo alla puttanesca
45 Min