Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 250 g di cavoletti di Bruxelles, puliti e a metà
- 320 g di pasta corta a piacere
- 50 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 80 g di pinoli, tostati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2328 kJ / 556.5 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 278.7 mg
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Orecchiette alle cime di rapa
4 Std.
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 Min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 Std.
Pasta verze e pancetta
40 Min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40 Min
Penne integrali con fonduta di porri
50 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min