Kompatibilní verze
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sorbet au litchi (la veille)
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de poivre sauvage
- 100 g d'eau
- 300 g de litchis frais, épluchés et dénoyautés
- le jus d'un citron vert
Le carpaccio de saumon (le jour même)
- 350 g de saumon frais sans la peau
- 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 897 kJ / 213 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1h
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45min
Gaspacho mangue-avocat
10min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min.
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Gaspacho sucré-salé
5min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1h
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1 Std. 10 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min