Kompatibilní verze
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di Parmigiano Reggiano
- 250 g di ricotta di pecora
- 1 uovo
- 15 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 scalogno a metà
- 30 g di prosciutto cotto a listarelle
- 2 cucchiaini di semi di sesamo
Crema al caprino e verza
- 100 g di caprino morbido
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di verza a listarelle
- 1 cucchiaio di aceto di lamponi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 953.2 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 670.1 mg
Alternativní recepty
Torta salata radicchio e salsiccia
1h 15min
Frittelle di cavolo nero
30 min
Licurdia calabrese
1h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min
Sformato tricolore
1 godz. 30 min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2h
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Sformatini di agretti
1h
Sformatini patate e porri
55 min
Cannelloni alla zucca e provola
1 Std. 50 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min