Kompatibilní verze
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 0.6 mg
Alternativní recepty
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45min
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4h 30min
Croccante da regalare
1h
Uova in cocotte in salsa saporita
30 Min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35 Min
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 Std. 30 Min
Uova in salsa alle erbe e crackers
50 Min
Sformatini ai porri
55min
Crema yogurt, mascarpone e limone (TM6)
10 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min