Kompatibilní verze
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 0.6 mg
Alternativní recepty
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 min
Zabaione (TM6)
15 Min
Flan di carote
50 min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2h 30min
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40min
Tortino di pollo
30 min
Uova in salsa alle erbe e crackers
50 min
Crema di panzanella
40min
Pere insaporite (200 g)
15 Min