Kompatibilní verze
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 0.6 mg
Alternativní recepty
Vellutata di finocchi, mele e speck
50min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30 min
Risolatte con mele e cannella (TM6)
50min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Zabaione (TM6)
15min
Cocottine zucchine e fonduta (Bimby Friend)
55 min
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Mele insaporite (400 g)
15min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min