Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano

Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano

4.7 15 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 50min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
    80 g
  • di acqua
    500 g
  • di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
    600 g
  • di latte
    250 g
  • di burro
    20 g
  • di farina tipo 00
    10 g
  • tuorli
    3
  • di sale
    ¼ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di noce moscata in polvere
    2 pizzichi

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 268 kcal / 1121 kJ
Protein 15 g
Tuk 14 g
Sacharidy 20 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 8 g
Sodík 0.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...