Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelée di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di origano secco
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
Crema di mozzarella di bufala
- 300 g di stracciatella
Pesto al basilico
- 60 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 25 g di pinoli
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- grissini sbriciolati, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1260.5 kJ / 301.3 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 397.1 mg
Alternativní recepty
Biscottini salati al basilico e mandorle
1h
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1h 30 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Ratatouille di verdure
1h
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1 Std. 35 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1h
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15 min