Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelée di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di origano secco
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
Crema di mozzarella di bufala
- 300 g di stracciatella
Pesto al basilico
- 60 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 25 g di pinoli
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- grissini sbriciolati, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1260.5 kJ / 301.3 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 397.1 mg
Alternativní recepty
Tris di salse per aperitivo
30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1hod. 30min
Bignè con crema di asparagi
1hod. 30min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1hod. 30min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1hod. 30min
Tortini alla vaniglia e coulis di lamponi (Bimby Friend)
1h
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1hod. 30min
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1h
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min