
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di tonno fresco 4 tranci (vedere consigli)
- 50 g di salsa teriyaki
- 40 g di semi di sesamo
- 1450 g di acqua (vedere consigli)
- 1 finocchio pulito e a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 312 kcal / 1305 kJ
- Protein
- 35.2 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min.
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min.
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min.
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min.
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min.
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min.
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h