Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 740 g di acqua
- 8 g di dado per brodo di carne
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di salsiccia fresca a pezzi (16 pezzi da 4 cm)
- 16 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 bustina di zafferano in polvere
- pistilli di zafferano, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2237.3 kJ / 534.8 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 369.3 mg
Alternativní recepty
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto fragole e cioccolato
30min
Risotto autunnale
50 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5hod.
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5hod.
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40min
Risotto alle more
40min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla parmigiana
30min
Risotto zafferano e pioppini
40min