Cuore allo zafferano (senza lattosio)

Cuore allo zafferano (senza lattosio)

3.9 15 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 740 g di acqua
  • 8 g di dado per brodo di carne
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di salsiccia fresca a pezzi (16 pezzi da 4 cm)
  • 16 foglie di salvia fresca lavate
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • pistilli di zafferano (volitelně) a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 369.3 mg
Protein 12.9 g
Kalorie 2237.3 kJ / 534.8 kcal
Tuk 24.1 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 63.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...