Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de foie de porc, en cubes
- 1 oignon, en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée, en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais, coupée en trois
- 100 g de veau, en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
nebo 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Nutriční hodnoty
- na 400 gramme
- Kalorie
- 5531 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 132 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 77 g
Alternativní recepty
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5u. 50min
Rillettes de lapin
12h
Pâté de campagne
48h
Terrine de campagne
4h 30min
Rillettes de porc et de canard
7ωρ.
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Saucisson brioché
2h 50min
Sauce gribiche
15 Min