Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de foie de porc, en cubes
- 1 oignon, en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée, en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais, coupée en trois
- 100 g de veau, en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
nebo 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Nutriční hodnoty
- na 400 gramme
- Kalorie
- 5531 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 132 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 77 g
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Sauce gribiche
15 Min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Pâté de campagne
48 Std.
Pâté en croûte
7h 45 min.
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Beurre d'escargot
10 Min