
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de foie de porc en cubes
- 1 oignon en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais coupée en trois
- 100 g de veau en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
nebo 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Nutriční hodnoty
- na 400 gramme
- Kalorie
- 1322 kcal / 5531 kJ
- Protein
- 132 g
- Tuk
- 77 g
- Sacharidy
- 13 g
Alternativní recepty
Terrine de canard
24hod.
Babas au rhum et fruits rouges
4hod.
Sauce gribiche
15min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24hod.
Foie gras de canard
72hod.
Terrine de campagne
4hod. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Terrine de lapin aux herbes
24hod.
Pâté de campagne
48hod.
Terrine aux restes de viande
13hod. 15min
Pâté en croûte
7hod. 45min
Terrine bressane
24hod.