Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de foie de porc, en cubes
- 1 oignon, en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée, en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais, coupée en trois
- 100 g de veau, en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
nebo 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Nutriční hodnoty
- na 400 gramme
- Kalorie
- 5531 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 132 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 77 g
Alternativní recepty
Pâté de lapin
2h 35min
Terrine bressane
24h
Pâté de campagne
48hod.
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Terrine de canard
24h
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Terrine de campagne
4小时 30 分钟
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min