Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 ząbek czosnku
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowo 1½ łyżki
-
100
g borowików, świeżych, pokrojonych w plastry
nebo 30 g borowików, suszonych, namoczonych 20 min w ciepłej wodzie, odsączonych - 100 g pieczarek, pokrojonych na kawałki
- 1 ¼ łyżeczki soli
- 1200 g wody
- 300 g makaronu, suchego, typu tagliatelle
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1687.6 kJ / 403.4 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 749.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto z kurkami
35min
Tagliatelle ze szpinakiem
30 min
Penne w sosie serowo-śmietanowym
25min
Makaron w sosie pomidorowym
30 min
Spaghetti z sosem szparagowym
55min
Szpinakowe gryczotto z kurkami
30 min
Tagliatelle z zielonymi szparagami
40min
Risotto z grzybami bez alergenów
1 godz. 20 min
Gnocchi z topinamburu z sosem grzybowym
2 Std. 10 Min
Tagliatelle z sosem kurkowym
35min
Kaszotto z grzybami
40min
Fettucine z grzybami
40min