Zařízení & příslušenství
Rozdrabnianie parmezanu
Příprava 5min.
Celkový 5min.
100 g
Suroviny
-
100 g sera parmezan bez skórki, pokrojonego na kawałki (3 cm) lub innego twardego sera
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
1376 mg
Protein
35.8 g
Kalorie
1640.1 kJ /
392 kcal
Tuk
25.8 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
16.4 g
Sacharidy
3.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
KULINARNE ABC
203 recepty/-ů
Polsko
Polsko
Mohlo by se vám také líbit...
Kruszenie kostek lodu
5min
Mielenie mięsa
35min
Siekanie cebuli
5min
Rozdrabnianie orzechów
5min
Rumienienie 200 g pora
20min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min
Rozdrabnianie sera
5min