![Rozdrabnianie parmezanu Rozdrabnianie parmezanu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5CF90AC5-BA84-4758-9EBB-BE8F65A99A79/Derivates/1DB38C2A-4C36-4324-A6D5-D452E00C4870.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sera parmezan, bez skórki, pokrojonego na kawałki (3 cm) lub innego twardego sera
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1640.1 kJ / 392 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1376 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Oliwa toskańska
10 Min
Kruszenie kostek lodu
5 Min
Oliwa czosnkowa
10 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min
Rozdrabnianie orzechów
5 Min
Mielenie mięsa
35min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Rozdrabnianie sera
5 Min
Siekanie cebuli
5 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min