
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sera parmezan bez skórki, pokrojonego na kawałki (3 cm) lub innego twardego sera
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 392 kcal / 1640.1 kJ
- Protein
- 35.8 g
- Tuk
- 25.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 16.4 g
- Sodík
- 1376 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kruszenie kostek lodu
5min
Bułka tarta
5min
Mielenie mięsa
35min
Siekanie cebuli
5min
Rozdrabnianie orzechów
5min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min
Rozdrabnianie sera
5min
Duszone warzywa
10min