Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 35 g d'huile d'olive
- 350 g de bar, détaillé en petits dés (1 bar entier de 700 g environ) (voir "Conseil(s)")
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 765.5 kJ / 183.8 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 258 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12 godz. 20 min
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15 min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15 min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 godz. 5 min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Tartare de bar
10min
Ceviche de dorade
10min
Tartare de thon et gaspacho
20 min