Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 356 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Huîtres de Cancale au beurre blanc
55 min
Ananas au sirop de coriandre
2h 45min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Osso-buco gremolata à l'orange
1h 15min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35 min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 min
Bouillabaisse
1h 15min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 godz. 15 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Turbot sauce champagne
30 min