Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 356 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Bouchées de poisson amok, sauce coco
50min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 Min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Canard croustillant
12h
Carré d'agneau en croûte
55 Min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 Min
Flétan à la chinoise
30 Min