Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli tempo di cottura 14-15 minuti (vedere consigli)
- 50 g di brandy
- 260 g di chicchi di melagrana
- 820 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di Gorgonzola a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2382.8 kJ / 569.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 76.8 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1 mg
Alternativní recepty
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto melone e speck
40min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Risotto pere e Taleggio
40min