Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

3.7 64 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porzione

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli tempo di cottura 14-15 minuti (vedere consigli)
  • 50 g di brandy
  • 260 g di chicchi di melagrana
  • 820 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di Gorgonzola a tocchetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1 mg
Protein 16.5 g
Kalorie 2382.8 kJ / 569.5 kcal
Tuk 18.5 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sacharidy 76.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...