Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

3.7 56 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porzione

Suroviny

  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    40 g
  • di scalogno
    30 g
  • di burro
    30 g
  • di riso Carnaroli tempo di cottura 14-15 minuti (vedere consigli)
    320 g
  • di brandy
    50 g
  • di chicchi di melagrana
    260 g
  • di acqua
    820 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di Gorgonzola a tocchetti
    120 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 569.5 kcal / 2382.8 kJ
Protein 16.5 g
Tuk 18.5 g
Sacharidy 76.8 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sodík 1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...