Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 318.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beurre blanc
20min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1h
Suprême de dinde aux agrumes
3h 30min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Sauce beurre blanc
20min
Filet mignon de porc à la moutarde, aux pommes de terre et au brocoli
30 Min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min