Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 318.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmentier de lieu noir
1u. 20min
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
50min
Fondue de poireaux, moules et coques
1u.
Beurre blanc
25min
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50min
Sauce béarnaise
20min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1u.
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Moules à la sauce chorizo
1u.