Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 318.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lotte au beurre rouge
40min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1h
Beurre blanc
25 min
Saumon au caviar rouge, sauce à la vodka
55min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2h
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min