Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks, separated
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 6924.8 kJ / 1648.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 170.6 g
- Nasycený tuk
- 104.5 g
- Vláknina
- 14.5 g
- Sodík
- 2294 mg
Alternativní recepty
Beurre blanc
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Béarnaise sauce
15 min
Béarnaise sauce
10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Bordelaise Sauce
55 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Béchamel sauce (TM6 )
15 min
Scallops with pea purée
25 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min