Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.5 133 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
300 g

Suroviny

  • fresh tarragon leaves and stalks, separated
    4 - 5 sprigs
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 300 g

Sodík 2294 mg
Protein 17.7 g
Kalorie 6924.8 kJ / 1648.8 kcal
Tuk 170.6 g
Vláknina 14.5 g
Nasycený tuk 104.5 g
Sacharidy 8.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...