Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks, separated
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 6924.8 kJ / 1648.8 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 170.6 g
- Nasycený tuk
- 104.5 g
- Vláknina
- 14.5 g
- Sodík
- 2294 mg
Alternativní recepty
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Béarnaise sauce
10min
Béarnaise sauce
15min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Caesar salad dressing
10min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Peppercorn sauce
20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min