Béarnaise sauce
TM6

Béarnaise sauce

4.5 (110 hodnocení)

Suroviny

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks, separated
  • 80 g eschalots
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 egg yolks
  • ½ - 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 300 g
Kalorie
6924.8 kJ / 1648.8 kcal
Protein
17.7 g
Sacharidy
8.9 g
Tuk
170.6 g
Nasycený tuk
104.5 g
Vláknina
14.5 g
Sodík
2294 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty