Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.5 117 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 20min
300 g

Suroviny

  • fresh tarragon leaves and stalks, separated
    4 - 5 sprigs
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Nutriční hodnoty na 300 g

Kalorie 1648.8 kcal / 6924.8 kJ
Protein 17.7 g
Tuk 170.6 g
Sacharidy 8.9 g
Vláknina 14.5 g
Nasycený tuk 104.5 g
Sodík 2294 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...